Carta als socis

Estimats socis:
La nova Junta Directiva d´Amics de la Mar Port-Maó té el gust de saludar-vos i informar-vos de l’elecció de una nova Junta directiva després de que l’anterior junta presentés la seva dimissió.
L’assemblea ordinària es va celebrar el dia 11 de febrer de 2017 a Robadones.
Es va presentar una sola candidatura que va ser proclamada per unanimitat dels socis allí presents. La nova Junta està formada per els següents socis.
-President: Cristòfol Mus Reynes
-Vicepresident: Pau Petrus Melsión
-Secretari: Josep Maria Zardoya Aranda
-Tresorer: Francisco Cerdà
-Vocals: Federico Moysi, Francisco Camps, Santi Obrador, David Vadell, Begoña
Oquiñena
La Junta Directiva vol fer partícips a tots els socis que d’una forma u altre ho vulguin fer. Aquesta Junta està formada per gent amb experiència, socis històrics i joves amb il·lusió i força que faran de la nostre associació una empresa viva i capaç d’arrossegar i motivar a totes aquelles persones que s’estimen les nostres tradicions marineres i de conservació del patrimoni marítim.
Hi ha moltes coses a fer. Esperem la participació de tots vosaltres per portar a terme molts dels objectius pendents de l’associació. Sense vosaltres això no seria possible.
Volem obrir portes, ser transparents, constants, mantenir una relació oberta amb els socis, les institucions i altres associacions.
Necessitem escoltar a tothom i l’experiència de les juntes directives anteriors. Estem a la vostra disposició a sa caseta de s’Hort Nou al port. I a través del correu electrònic.
Necessitem ampliar la base social i és per això que ens hem d’esforçar per atreure nous socis que aportin il·lusió i ganes de fer més gran aquesta associació marinera.
Per últim el ser soci actiu comporta gaudir de la natura, d’activitats lúdiques, socials, manuals i culturals que ompliran de plaer el nostre temps d’oci.
Per últim recordar-vos que l’associació disposa de diferents vaixells que esperen ser apadrinats per tornar a navegar. Esperem les vostres aportacions.
Salutacions cordials de tota la Junta Directiva a través del vostre president.
CRISTÒFOL MUS REYNES
Caseta S’Hort Nou s/n 07701 Maó – Menorca amicsdelamarportmao@gmail.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.