Trobada d’Alcúdia

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la VI Trobada d’embarcacions tradicionals de vela llatina a Alcúdia, a la que ens hem desplaçat alguns socis amb el bot Delio, juntament amb els companys d’Amics de la Mar de Menorca amb l’Estel (també hi havia d’anar el bot-llaüt Tauró i el bot Maria y Antonio, però a darrera hora ens comunicaren des de la naviliera el canvi d’horari i no va ser possible). Varem trobar-nos també amb en Miquel Huguet i el seu fill en Diego amb el seu llaüt Riete i un bot de 18 pams que ha restaurat a Mallorca. I es clar els Amics de n’Agustina associació organitzadora de la trobada que ens han acollit la mar de bé.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.