CARTA BOT SALVAMENT FORNELLS

Il·lm. Francesc Ametller

Batlle des Mercadal

 

Benvolgut Batlle des Mercadal,

L’Associació Amics de la Mar-Port Maó té com a objectiu principal la conservació del patrimoni marítim que representen les nostres embarcacions tradicionals. Hem rebut amb molta satisfacció i il·lusió la informació de la restauració completa del bot de salvament Fornells. És una embarcació excepcional i única a Menorca i a les Balears. Té també un lligam amb la ciutat i port de Maó doncs va ser encarregada per la Sociedad de Salvamento de Náufragos de Maó que va promocionar, amb molt bon criteri, l’estació de salvament de Fornells perquè es va considerar que per les característiques de les barques de pesca d’aquest port i per les condicions meteorològiques de la costa nord menorquina, el bot de salvament faria més servei en aquesta població, com així va ser.

Per les anteriors consideracions, la nostra Associació Amics de la Mar-Port Maó valora molt positivament la iniciativa de la restauració plena del bot de salvament que ha endegat  l’Ajuntament que presidiu. L’associació farà tot el possible en el futur per difondre la informació sobre la importància històrica i patrimonial d’aquest bot.

Rebeu una molt sincera felicitació i una cordial salutació

 

 

 

Tófol Mus

President de l’Associació Amics de la Mar-Port Maó

Maó 14/08/2021

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.